MOVIE NIGHTS PRILL – DASHURI #1

Posted in Filma, Kryesore, Kultura, Të kaluara on 28 March 2014 by Tirana Ekspres 

a very long engagementTe marten dt. 8 Prill, ora 19.30: A very long engagement (by Jean-Pierre Jeunet, 133 min) France, gjate luftes se pare boterore. Matilde nje grua e re ne deshperim kerkon per te fejuarin e saj qe mund te jete vrare ne lufte. Ajo investigon se cfare ka ndodhur ne lufte beteje. Ne rrugen e saj ajo zbulon lartesine dhe thellesine e shpirtit njerezor. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=IEOfbNPTyAY — Per cfare eshte i njouhr muaji prill? Ne Tirana Ekspres ne do ta prezantojme kte muaj me histori te ndryshme rreth: rinise dhe plakjes , pasionit kunder rutines dhe menefregizmit vs. obsesionit. Gjithcka per dashurine!


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”