MUZIKE DHOME – Ansambli folklorik i Arumuneve te Kavajes

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 21 January 2014 by Tirana Ekspres 

arumun chamber musicTe enjten, 23 Janar, ora 19.00 @ Tirana Ekspres: Muzike dhome me “Ansambli folklorik i Arumuneve te Kavajes”!
Kete te enjte rikthehet muzika e dhomes, por kete here disi ndryshe me te ftuar Ansamblin folklorit te Arumuneve te Kavajes, qe do performojne kenge dhe valle karakteristike te Arumuneve.

hyrja : 200 leke.
P.S.: cmimi prej 200 lekesh eshte kontribut per artistet te cilet kane shpenzime te cilat duhen te mbulohen.
Ju mirepresim!


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”