NJE BURRE ME DY GRA – TEATER

Posted in Kryesore, Kultura, Të kaluara, Teatri on 25 March 2014 by Tirana Ekspres 

Te dielen, 6 Prill 2014, ornje burre me dy graa 19.00 tek Tirana Ekspresi: teater komedi nga trupa teatrore PASSION- mos humbasë!


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”