OVER 50´s dancing night 4 dhjetor

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika on 3 December 2014 by Tirana Ekspres 
Të dashur miq,
Edicioni i dytë mbi 50-të.
Tirana Ekspres mirëpret të gjithë njerëzit mbi moshën 50 vjeç që të kërcejnë në klasikët e vjetër duke shijuar një gotë verë në shoqëri të mirë.
Dyert hapen në orën 20:00

Nata e vallëzimit do të zhvillohet çdo të Premten të parë të muajit.

 


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”