OVER 50´s dancing night – 8 janar

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 4 January 2015 by Tirana Ekspres 

Të dashur miq,

Edicioni i tretë mbi 50´ 8 | 1 | 15 Tirana Ekspres ,

mirëpret të gjithë njerëzit mbi moshën 50 vjeç që të kërcejnë në klasikët e vjetër duke shijuar një gotë verë në shoqëri të mirë. Dyert hapen në 20:00 pasdite .

Nata e vallëzimit do të zhvillohet çdo të Premten të parë të muajit.

Shihemi !


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”