PERTEJ – Igli Marion 12 dhjetor

Posted in Artet vizuale, Kryesore, Kultura, Të kaluara on 16 December 2014 by Tirana Ekspres 

E Premte, 12 Dhjetor

Ne mirëpresim Igli Marion në Tiranë.                                                                                                                                           Igli do të ekspozojë pikturat e tij për një javë duke filluar nga e premtja në 7 të darkës, puna e tij do të jetë e dukshme deri në datën 19. Në pikturat e tij ai nuk po ndjek një koncept të rreptë, ai po eksperimenton me materiale dhe ngjyra të ndryshme duke ju përshtatur burimit të tij të frymëzimit.

Ai thotë : kam frymëzime të ndryshme, mitologji, histori, emocione njerëzore, kujtime, dhe teknika të ndryshme, bojëra uji, akrilik, vaj etj. Ndonjëherë frymëzohem nga kaosi ose e kundërta.Ngjyrat që përdor gjithashtu ndryshojnë nga një pikturë në tjetrën por tregimi është gjithashtu i pranishëm. Nëpër çelësat e simbolizmit ka gjithmonë narracion. “- Igli Marion .

Shihemi në Ekspres në Tiranë!


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”