Përvoja jonë e parë Tandem

Posted in Projekte, Së shpejti on 30 April 2020 by Tirana Ekspres 

Përvoja jonë e parë Tandem! Sabina Šabić drejtoreshë e Laboratorit Artistik / Art Lab (BIH) është partneri ynë  me të cilin do të zhvillojmë këtë projekt. Interesi ynë i përbashkët për kulturën dhe ndryshimin shoqëror e bëri të mundur këtë partneritet dhe ne erdhëm me idenë e sjelljes në jetë së një projekti krejtësisht të ndryshëm.

Projekti Dream Dreams është një projekt i cili synon të risjell në jet ninullat si një pjesë e rrezikuar e trashëgimisë së paprekshme dhe promovon përdorimin e tyre nga prindërit dhe fëmijët në një rutinë të shtratit. Ne po i bëjmë ata të ruajn dhe përdorin ato përmes kanaleve bashkëkohore në internet dhe ata ndihmojnë fëmijët në zhvillimin e tyre dhe në lidhjen familjare përmes  ninullave .

Tags


Related Posts

Me’Ndje Hapur

Me’Ndje Hapur

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i Dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i Dytë