PINK METAL

Posted in Kultura, Muzika, Të kaluara on 5 December 2013 by Tirana Ekspres 

Te premten, 13.12.2013 Pinkmetal vijne per here te pare ne Tirane per te performuar albumin e tyre te ri ne Tirana Eksres.

Genre : Punk,Post

Pinkmetal osht grup muzikor i formuar ne shtator 2010 dhe i kompletum ne shkurt 2011.Jeton dhe vepron ne Prishtine – Kosove me mundesi emigrimi!

Perbahet nga 4 kry Shqip’tarsh qe jane :
Adonis Kasneci – Kitare – Koka numer 1
Petrit Bytyqi – Bass Kitare – Koka numer 2
Granit Halili – Bateri/Perkusione – Koka numer 3
Fat Limani – Vokal – Koka numer 4

Grupi i koncentrum ne pozitivitet dhe vallzim i inspirum prej shume artistave e kangtarve te huaj e vendor (mesatarisht 2.5 insipirime per koke ) me diversitetin e tij te inspirimit mundet me u thane se rangohet ne Punk,post-Punk,Eksperimental Rock , Post-Prit, Fast-Plast etj .
hyrja : 200 leke


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”