POR-NO. LIVE CONCERT

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 15 February 2014 by Tirana Ekspres 

por-noTe premten dt. 21/02/2014, ora 22.00!!!

Por-No. Live Concert
YoucanCallme Truman DJ. set.
Diver Santi Visual.

Te premten mbrema, Band-i Por-no vijne per here te pare ne Tirane si Band i plote per te performuar ne Tirana EKspres.

Por-No , Band-i Alternativ qe eshte i njohur per muziken e tyre avant garde, eshte nje nga grupet eksperimentale te fillim viteve 2000. Por-no solli dicka te re gjate kesaj periudhe ne skenen kulturore alternative te atyre viteve.

Te premten , date 21.02.2014 kemi kenaqesine ti kemi ne Tirana Ekspres.

Hyrja : 500 leke.
P.s : cmimi prej 500 lekesh eshte kontribut per artistet te cilet kane shpenzime te cilat duhen te mbulohen.
ju mirepresim, Tirana Ekspres


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”