PROJETO SARAVA (BRASIL) – LIVE CONCERT

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 24 March 2014 by Tirana Ekspres 

projeto saravaProjeto Sarava (Brasil). Live Concert.
01.04.2014. 21.00 hrs. @ Tirana Ekspres.

Prilli ne Tirana Ekspres fillon me nje Band nga Brasil-i te cilet pas pjesmarrjes ne nje Festival ne Selanik do vijne ne Tirane per te performuar.

Formuar në vitin 2008 nga muzikantë të rinj që jetojnë në Belo Horizonte (Minas Gerais, Brazil), Projeto Saravá! paraqet pasqyrë e muzikës braziliane pune të cilat përmbajne kompozime origjinale dhe interpretimet ne zhanret muzikore popullore.

Muzika është prodhim origjinal i destinuar nga kompozimet e anëtarëve të grupit dhe të autorëve të tjerë. Të dy pjeset lirike dhe instrumentale ushqehen me ndikimin e samba, choro, frevo, kokosi dhe Baiao. Për më tepër, Projecto Sarava merr frymëzimin e muzikantëve të mëdha Brazilan në nivel kombëtar dhe lokal, ku ai interpreton muzikën e tyre me një qasje më bashkëkohore.

Hyrja : 200 leke

Ps: cmimi Prej 200 lekesh eshte kontribut per artistet te cilet kane shpenzime te cilat DUHEN te mbulohen. Ju mirepresim , Tirana Ekspres


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”