PSY-STATION 27 nentor

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 25 November 2014 by Tirana Ekspres 
Te dashur miq,
Këtë mbrëmje të gjithë miqtë e muzikës elektronike , pompuese dhe melodike janë të mirëseardhura në Ekspres në Tirane! Dhe ju jeni të ftuar ngrohtësisht!
Më herët se normalisht, por pse të mos fillojmë të kërcej në orën 6?
Lëreni veten dhe mendjen tuaj të rrjedhin larg në rimet e thella .

Shihemi në vallëzim!
Ju lutemi merrni parasysh kohën: 18:00 deri 23: 00

Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”