RICIKLIM KREATIV – WORKSHOP

Posted in Kryesore, Kultura, Të kaluara, Workshop on 13 January 2014 by Tirana Ekspres 

Riciklim kreativ! Te dielen, 19 Janar 2014, ora 15.00!

Mesoni si te krijoni aksesoret tuaj personal, bizhuteri te ndryshme apo zbukurime per ne shtepi duke perdorur materiale te reciklueshme. Materialet qe do te perdorim do variojne nga guralecet e vegjel , letra reklamash,spango, paleta te ndryshme etj ne funksion te imagjinates se lire per te ndertuar objekte sa me origjinale. Synimi jone eshte qe ta bejme te perjavshme dhe ftojme te gjithe ata qe kane veshtiresi ne berjen e objekteve zbukuruese me doren e tyre, te vijne qe te shkembejme ide dhe te mesojme se bashku. Ne kreativitet nuk ka moshe, jeni te gjithe te ftuar!

recycle


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”