RIGERS HAMZA – PAINTING EXHIBTION

Posted in Artet vizuale, Kryesore, Kultura, Të kaluara on 9 March 2014 by Tirana Ekspres 

rigers hamzaRigers Hamza – Absurdity – Painting exhibition / Hapja e ekspozites me dt. 8 Mars 2014, ora 20.00!

Rigers Hamza vjen ne Tirana Ekspres per te ekspozuar ekspoziten e tij Absurdity.
Ekspozita eshte me kompozime,piktura, teknika vaj,dhe stili i perdorur eshte nje nderthurje midis surealizmit,dhe gotikes,ku gotikja shihet me teper ne vendosjen e ngjyrave.
Ekspozita quhet **Absurdity**, sepse ky emer ka shume lidhje me pikturat, tekniken, dhe te gjitha objektet ose personat ne telajo.


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”