RUDINA PEMA – In vivid moments – PAINTING EXHIBITION

Posted in Artet vizuale, Kryesore, Kultura, Të kaluara on 20 February 2014 by Tirana Ekspres 

POSTERI rudina pema 1 Miresevini per hapjes e ekspozites te henen, dt. 24/02/2014, ora 18.00. Per here te pare  Rudina Pema tregon piktura e saj ne nje solo ekspozite.

Ekspozite eshte e hapur deri me dt. 7 Mars 2014.


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”