SE SHPEJTI: INAGUROHET HAPESIRA E RE E TIRANA EKSPRES NE QYTET

Posted in Artet vizuale, Filma, Kryesore, Kultura, Letërsia, Muzika, Së shpejti, Të kaluara, Teatri on 25 September 2014 by Tirana Ekspres 

Tirana Ekspshkolla e partiseres ka kenaqesi t’ju njoftoje qe se shpejti do te  inaguroje hapesiren e saj te re !

Save the date:  24 tetor 2014

Disa foto te ‘work in progress’ mund ti gjeni ketu:

 


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”