Shija e Lirisë by Artan Karoli & Dont Surrender (Fr) live 9 janar

Posted in Artet vizuale, Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 6 January 2015 by Tirana Ekspres 

Të dashur miq, këtë të premte, 9 janar do të hapim dyert tona për një ekspozitë të shkëlqyeshme, të iniciuar nga Artan Karoli. Për pjesën muzikore të mbrëmjes grupi francez i quajtur “Dont Surrender” do të kujdeset! Me performancën e tyre ata po bëjnë turne nëpër Evropë dhe do ndalen në Tirana Ekspres për një tjetër koncert live. Fillimi i ekspozitës 7 pasdite, koncerti 08:30 pasdite! Rreth Ekspozitës: “Duke marrë frymëzim nga tema ndërkombëtare e kësaj IDAHOT (Dita Ndërkombëtare kundër Homofobisë dhe Transfobisë) grupi i aktivistëve të Ambasadës PINK menduan të mbajnë një ekspozitë ku përmes fotove amatore dhe profesionale të tregojnë përvojën e popullit shqiptar ndërsa vendosin në praktikë të drejtat e shprehjes . Fotografitë janë realizuar gjatë momenteve të demonstratave, manifestimeve dhe ngjarjeve të tjera në të gjithë Shqipërinë dhe vendet e rajonit.Kuritur nga artisti i ri Artan Karoli, ekspozita shfaq 20 fotografi nga demonstratat për të drejtat e grave, fëmijëve, njerëzve LGBTI , mjedisi, kafshët, të drejtat politike etj.

Rreth Bandës : Një grup i përbërë nga dy djem nga Franca, por kurrë nuk luajti atje. Ata mbledhin përvojën dhe tingullin e tyre në rrugë, ndërsa bëjnë një rrugëdalje nëpër Evropë. Gjatë rrugës për në Greqi ata do të ndalen në Tiranë për një koncert ekskluziv live në Tirana Ekspres.

Shihemi në Tirana Ekspres!


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”