Stacioni i harruar – Ekspozitë

Posted in Artet vizuale, Kryesore, Kultura, Të kaluara on 18 March 2015 by Tirana Ekspres 

Të dashur miq, në kuadër të ‘Javës së Frankofonisë në Shqipëri’ , dëshirojmë t’ju ftojmë për një ekspozitë fotografike në ‘Tirana Ekspres’, duke ju kujtuar shtëpinë tonë të vjetër, Stacionin e Trenit në Tiranë. Pas hapjes së ekspozitës (LE VERNISSAGE) në ora 18:00 të ditës së enjte, më 19 Mars, ne po ju ofrojmë të qëndroni pak dhe të shijoni një gotë verë dhe një Jazz-Koncert ekskluziv.

Ekspozita tregon fotografi nga Stacioni i Trenit i vjetër i Tiranës. Fotografitë e zeza dhe të bardha pa kohë e mbajnë shpirtin e harruar të stacionit tani të shkatërruar … Mos harroni kurrë. Një vit pas botimit të parë të këtyre punimeve nga artistë të ndryshëm, Tirana Ekspres rishikon dhe kujton shtëpinë e saj të vjetër përsëri . Në një proces të shpejtë ndryshimesh në Tiranë, kjo ekspozitë dëshiron të mendojë dhe të reflektojë në vendin e ngjarjes.

Por! – çfarë ka shkuar, ka ikur!


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”