THE BROKES live 21 nentor

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 20 November 2014 by Tirana Ekspres 

559627_733159483444212_8270739949775350048_n

–The Brokes–

Ju ftojme ne performancen e bandes “The Brokes” te cilet vine per here te pare ne Tirana Ekspres.
Banda eshte formuar brenda nje klubi muzikor te universitetit dhe permban : Bass, 2 kitara , perkursion dhe 2 vokale.

Kur ? : Diten e premte, 21 Nentor , ora 21:00

Hyrja : 300 leke. Ky kontribut i shkon artisteve.

Ju mirepresim!


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”