THE OPENING 24 tetor

Posted in Artet vizuale, Filma, Kryesore, Kultura, Letërsia, Muzika, Së shpejti, Të kaluara, Teatri on 21 October 2014 by Tirana Ekspres 

IMG_8895Tirana Ekspres ka deshiren tj’u ftoje te merrni pjese ne eventin e rihapjes se aktivitetit kuturor ne stacionin qendror te saj .E vleresojme prezencen tuaj si nje kontribut te cmuar dhe mbeshtetje ndaj insitucioneve kulturore dhe artit ne qytet.
Ju mirepresim me date 24 tetor 2014,ora 20:30 !

Programi I fundjaves :
E premte :
Trio Band ( kitare, violin,cello)
Ekspozite Pikture
Performance ( Metal T’20-26)
DJ( elektro ,DnB)

Vendodhja : Rr Dritan Hoxha, ish Shkolla e Partise (biblioteka) ,perballe pallatit te sportit Asllan Rusi

Stay tuned for Saturday & Sunday:


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”