WANTED: ARTISTS

Posted in Artet vizuale, Filma, Kryesore, Kultura, Muzika, Së shpejti, Teatri on 26 June 2014 by Tirana Ekspres 

Atlantid Beach

+++ TE DASHUR MIQ DHE ARTISTE! Nese keni dashur gjithmone te performoni ne plazh nen perendimin magjik >>> kjo eshte mundesia juaj per ta realizuar ! Ne po kerkojme per muzikante, akrobat, xhonglere, Dj, instruktore Yoga, piktore eko , artiste artizanale te cilet mund te performojne ne eko-kampin ATLANTID ! Ne nuk mund te ofrojme nje pagese por nje eksperience te bukur dhe akomodim falas ne tendat tona. NDANI FJALEN dhe na shkruani ne [email protected] +++


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”