DEBAT I HAPUR – E ardhmja e Teatrit Shqiptar!?

Posted in Kryesore, Kultura, Të kaluara, Teatri on 11 February 2014 by Tirana Ekspres 

debat i teatritTe enjten, dt. 13 Shkurt, ora 19.00: E ardhmja e Teatrit Shqiptar!? Debat i hapur

A po vegjeton teatri Shqiptar ne ujra te ndenjura?
A kane hapsira aktoret dhe regjizoret e rinj per te kontribuar me punen e tyre?
A ka vdekur varietea, nje zhaner kaq i pelqyer dhe i ndjekur nga spektatori para viteve 90?
A ka ardhur koha te zhvillohet teatri eksprerimental kaq i perhapur kudo ne bote?
A po prodhon Akademia e Arteve te bukura Artiste apo vetem diploma?
A eshte e kontrolluar skena teatrore nga e ashtuquajtura Mafia e kultures?
A ka ardhur koha qe artistet te ngrene zerin dhe te japin mendimin e tyre?

Keto dhe te tjera do te diskutohen diten e Enjte dt 13 Shkurt ora 19.00 ne Ambjentet e Tirana Ekspres prane Stacionit nr. 1.
Nese mendoni se keni dicka per te thene jeni te mirepritur ti bashkoheni kesaj teme.

Tirana Ekspres


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”