DELIR NOKTURN – Avdor Kodhima 14 nentor

Posted in Artet vizuale, Kryesore, Kultura on 10 November 2014 by Tirana Ekspres 

AvdorJu ftojme kete te premte ne nje ekspozite vertet te vecante me autor Avdor Kodhima.
Kjo Ekspozite perbehet nga 14 piktura ne dimensione te ndryshme.Keto piktura jane realizuar me spray,penel edhe duar me boje fluoreshente e cila me ane te neonave ultraviolete i ben pikturat te duken si drita ne erresire.
Kjo eshte e para e ketij lloji ne Shqiperi .

Veprat jane si nje vizion dhe kryqezim i asaj qe eshte pozitive me ate negative.Pak a shume si nje medalje me dy ane edhe keto vepra vijne si nje imazh me dy dhe me shume kuptime.
Psh. ne njeren nga keto vepra mund te shihet nje planet I cili po sulmohet nga meteore gjigande dhe te vegjel dhe ne te njejten kohe pllenimi I nje vezoreje.
Drita ne mes te erresires dhe erresira ne mes te drites.
Nuk po ju shpjegoj me teper por po ju ftoj qe te vini ti shihni vete dhe te jetoni emocionet qe ky art do t’ju jape, te premten me date 14/11/2014 ora 19:30. me urimin qe t’ja kaloni sa me mire…
Ekspozita do te do te jete e hapur per publikun per 7 dite.


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”