5-6 Korrik @ ATLANTID

Posted in Filma, Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 2 July 2014 by Tirana Ekspres 

fundjava 5 korrikMiq! Kete fundjave do te keni mundesi ta shijoni nga koha perfekte verore! Pergatituni per nje fundjave te lezecme me muzike te zgjedhur, shfaqja e filmit BARAKA, aktivitete plazhi si xhonglim, kanoa, frisbee dhe si gjithmone ushqime pergatitur me dashuri nga stafi yne.

|||||| 5-6 korrik 2014 ||||||

Rezervoni cadrat ketu: http://www.tiranaekspres.com/web/sq/atlantid/rezervimet/
Perdorni edhe carpooling grupin tone: https://www.facebook.com/groups/1499217196957291/


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”