Hoja Hostel

Posted in Kultura, Mjedisi on 11 January 2023 by Tirana Ekspres 

Hoja Hostel është një hapësirë e re në afërsi të qendrës së Tiranës, pranë Pazarit të Ri i projektuar veçanërisht për njerëzit që duan një vend për të qëndruar duke shijuar qytetin.

Hoja Hostel është një hostel me çmime të arsyeshme që ofron strehim bazë dhe të përbashkët. Ajo përmban një dhomë të madhe me shtretër të veçantë dhe një banjë të përbashkët. Dhomat ofrojnë krevate marinari dhe gjithashtu hosteli ka një teracë me një pamje të mrekullueshme, ku mund të kalosh një mbrëmje të këndshme. Për njerëzit që preferojnë një çmim të përballueshëm për të qëndruar gjatë eksplorimit të qytetit, Hoja Hostel është vendi i përsosur.

Hoja Hostel ka një hapësirë dedikuar artit, Art Residency Room, e cila mirëpret artistë dhe artdashës, duke e kthyer atë në një hapësirë kulturore. Ne besojmë sinqerisht në vlerën dhe rëndësinë e përvojës së përbashkët të zbulimit personal, profesional dhe artistik që ndodh brenda një mjedisi mbështetës. Rezidenca është e hapur për muzikantë, piktorë, fotografë, artizanë dhe shkrimtarë. Hoja Hostel ofron një lidhje me një rrjet artistësh përmes takimeve dhe vizitave në hapësira të ndryshme të artit në qytetin e Tiranës. Një vend për të qëndruar dhe punuar larg nga shpërqendrimet e jetës së përditshme.

Hidhini një sy <a href=" https://www.momondo.de/city-guides/discover-tirana.49437.guide.ksp " > momondo’s Tirana Guide</a> për udhëtime frymëzuese.


Tags

culture, tirana


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”