Muzika takon artet

Posted in Coming Soon, Kryesore, Kultura, Muzika on 26 May 2015 by Rea Leka 

30maj-01-01

Miq dhe mbështetës të dashur,

 

Bëhuni  gati! Mbrëmja e së shtunës do të jetë me ngjyra!

Tirana Ekspres ju fton për “Muzika takon artet” të Shtunën 30 maj 2015 në orën 19.00.

 

Programi mban “Kanoon” si akt të drejtpërdrejtë për ndjenjën tonë të të dëgjuarit, pasi ato thjesht stimulojnë njërën nga shqisat tona, “U4” dhe “Arbër Doku” do të bëjnë diçka për sytë! Piktura, vizatime, instalime dhe video-art, do të pasurojnë mbrëmjen tonë.

 

“Kanoon” është një grup i njohur nga Tirana, që interpreton muzikë unike nga gjinia alternative popullore, progresive shqiptare. Jetë kurioz dhe kontrollojeni këtu: https://www.youtube.com/watch?v=571dO67adlE

 

“U4” është një kolektiv artistësh nga Kosova, i përbërë nga katër anëtarë. Puna e tyre, e quajtur “Së pari ishte pa fjalë, pastaj tha JO!”, E prezantuar në Tiranë Ekspres do të tregojë instalime video, piktura dhe fotografi.

“Në pjesë të caktuara të jetës ne e gjejmë veten duke pare forma rrethore që i kemi quajtur” rutinë “. Jo sepse ato janë të paarritshme, por ne mashtrohemi me komoditetin që krijon kjo gjendje. ” -U4

 

Piktori dhe vizatuesi i ri, por shumë i talentuar “Arber Doku” prezanton veprat e tij, të mbledhura të një kohe të gjatë, të quajtur “Kalate e Shqiperise ne punim rabiti”. Kryesisht per të treguara pjesë të historisë shqiptare, qytete të vjetra, por edhe piktura shumëngjyrëshe të botës që rrethojnë artistin.

 

Shijoni këtë mbrëmje shumëngjyrëshe dhe të larmishme së bashku me ne!

Shihemi në Tirana Ekspres!

 


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”