NYMPHAE – ekspozite e piktures nga PARID DULE

Posted in Artet vizuale, Kryesore, Kultura, Të kaluara on 5 January 2014 by Tirana Ekspres 

Te henen, 6 Janar 2014, ora 18.00 @ Tirana Ekspres. Deri ne 21 Janar!

Parid Dule ka mbaruar Akademine e Arteve te Bukura te Tiranes ne ´94. Krijimtaria e tij fillon qe ne vitin 1979 me talentet e reja, vijon me nje seri ekspozitash ne zhanre dhe teknika te ndryshme, brenda dhe jashte vendit.
Kete fillim viti vjen per here te pare ne Tirana Ekspres me nje ekspozite ndryshe duke ngacmuar artdashesit per here e pare vetem me nudot e tij.
Nimfat, subjekti kryesor, sublimohen nepermjet ngjyrave, motivit dhe brishtesise se tyre.
Ndjeshmeria e artistit perceptohet qarte nepermjet kesaj ekspozite e cila na tregon nje aspekt tjeter te natyres femerore. Artisti nepermjet drites na zbulon bukurine dhe fshehtesine e karaktereve duke eksploruar rendesine e tyre.

nymphae


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”