OVERJAM PARTY

Posted in Muzika, Të kaluara on 27 December 2013 by Tirana Ekspres 

Te shtunen, 4 Janar 2014, ora 21.30 @ Tirana Ekspres!Reggae Night

Festa zyrtare e Overjam,këtë herë në Tiranë,Shqipëri, në bashkëpunim me Genc HoJah live nga Prishtina, Kosovë, Mr.Skavillage nga Trieste,Itali dhe ViVi Selectress nga Tirana.

Gjatë natës, do të hidhet një shorte për publikun, ku çmimi i fituesit,do jetë një biletë falas për në festivalin “Overjam International Reggae Festival”

√ website – www.overjamfestival.com
√ facebook – www.facebook.com/OverjamInternationalReggaeFestival
√ twitter – http://twitter.com/overjamfestival
√ youtube – http://www.youtube.com/user/overjamreggae

HYRJA: 200 leke
Vendi: Tirana Ekspres
https://www.facebook.com/Tirana.Ekspres
http://www.tiranaekspres.com/

KËTU MUND TË BLINI BILETAT E FESTIVALIT – http://www.eventim.si/si/vstopnice/overjam-international-reggae-festival-tolmin-sotocje-330925/event.html


Tags


Related Posts

Ftesë

Ftesë

Panairi Hollandez

Panairi Hollandez

Shfaqja “Perendimi i Vertete”

Shfaqja “Perendimi i Vertete”

Helado Infinito

Helado Infinito