Peisazh i Brendshëm

Posted in Artet vizuale, Kultura, Piktura on 31 October 2022 by Tirana Ekspres 

Ilda PupaKjo ekspozitë shqyrton shprehjen e bukurisë, brishtësisë dhe cenueshmërisë së mjedisit tonë. Artistja e re, Ilda Pupa ofron një pamje të fuqishme personale si metaforë për ciklin e jetës. Ne mund të kuptojmë në veprat e saj artistike se figura njerëzore nuk është subjekti superior siç e mendojmë ne në mendjet tona, është Natyra. Ajo ka arritur të zhvillojë kërkime rreth natyrës, motiveve dhe ëndrrave.


Tags

tirana


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”