YOGA SESSIONS

Posted in Kryesore, Të kaluara, Workshop on 20 January 2014 by Tirana Ekspres 

yoga3KUJDES! KETO JAVE TE DIELEN, 26 JANAR! ora 11.00 dhe 15.00!

Hatha dhe Kundalini CDO te Shtune ne oren 11.00 dhe 15.00 @ Tirana Ekspres!
Duke filluar nga 4 Janar, 2014.

Yoga krijon balance dhe harmoni ne trup, mendje, gjendjen emocionale dhe shpirterore.
Eshte nje udhetim sa  fizik ashtu dhe shpirteror.  Ushtrimet  Asana , stimulojne nepermejt rrugeve te shtylles kurizore clirimin e cakrave ne trup per zgjimin e energjise se kundalinit, per ta  shperndare  kete energji ne te gjithe trupin.

Alda studiuar dhe praktikuar ne Kanada dhe Indi.

Ju lutemi, sillni tapetet e yoges!


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

Bli një pikturë, dhuro një edukim 2

Bli një pikturë, dhuro një edukim 2

Bli një pikturë, dhuro një edukim!

Bli një pikturë, dhuro një edukim!

Qendra Artizanale Rinore (QAR)

Qendra Artizanale Rinore (QAR)