FIRSTWAVE to SOUNDWAVE

Posted in Kryesore, Kultura, Mjedisi, Muzika, Së shpejti, Të kaluara on 16 June 2015 by Rea Leka 

11377265_852536934796115_4904620028380548662_n

 

 

Miq,ne dëshirojmë t’ju mirëpresim në hapjen e sezonit të Kampit tonë të bukur të Beach ATLANTID! Fundjava e 27 dhe 28 Qershorit është e rezervuar për Kepi i Rodonit dhe duhet të shënohet e kuqe në kalendarin tuaj! Hapja mban një ngjarje shumë të veçantë për ju: FIRSTWAVE to SOUNDWAVE. Valët do të shkojnë nga Kepi i Rodonit në Plazhin e Drymades. Kjo është një ngjarje paraprake në Festivalin Zyrtar Soundwave.

 

Programi:

 

27 Qershor

Fillimi: 19:00

MiniMim (Pepper On)

Këmbë (Ks)

Dj Cuc (Tr)

 

28 qershor

Festa në plazh

Tatu (Pepper On)

Uran B. (Ks)

Plazhi ofron ushqim dhe kampe, muzikë dhe pije, paddeling, qetësim, njerëz të shkëlqyeshëm dhe një plazh të mrekullueshëm!

 


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”