PETER PAN TRIO

Posted in Muzika on 29 January 2014 by Tirana Ekspres 

Te premten, 31peter pan.01.2014, ora 21.30!
Te premten mbrema PeterPan Trio, do te performoje ne Tirana Ekspres !!
Pas disa koncertesh ne Kosove, PeterPan rikthehen ne skenen e Tirana Ekspres per te performuar dhe na argetuar me muziken dhe tekstet e tyre! PeterPan eshte nje prej pak Band- eve te Tiranes qe eshte aktiv ne skenat alternative Shqipetare.

PeterPan Trio eshte Band i perbere prej 3 anetareve :
Vocals & Guitar : Rael Hoxha
Drums: Kreshnik Hoxhalli
Bass: Klod Burri

Hyrja : 200 leke (kete cmimi prej 200 lekesh eshte kontribut per artistet te cilet kane shpenzime te cilat duhen te mbulohen.) Ju mirepresim!

 


Tags


Related Posts

Helado Infinito

Helado Infinito

FIRSTWAVE to SOUNDWAVE

FIRSTWAVE to SOUNDWAVE

Muzika takon artet

Muzika takon artet

Koncerti Jazz-Etnik Shqiptar

Koncerti Jazz-Etnik Shqiptar